Dutch Labs
Image default
Webdesign

Webactueel gaat voor een langlopende relatie met klanten

Wilt u een nieuwe website laten maken? Kies dan niet het eerste bedrijf dat u tegen komt. Kijk even rustig rond en laat u desnoods door een professional informeren. Bij het maken van een nieuwe website komt namelijk best wat kijken mits u het goed wilt doen. U kunt ook binnen 2 dagen een geheel nieuwe website online hebben staan, echter zal u met deze website absoluut nooit het resultaat behalen dat u daarmee hoopte te bereiken.

Kies voor een betrouwbaar full service internet bureau

Ook nadat uw website is opgeleverd, dat meestal wel 2 a 3 weken tijd in beslag neemt, is het fijn als u een korte lijn houdt met het full service internet bureau. Het is namelijk onwaarschijnlijk dat er vanaf nu niets meer hoeft aangepast te worden aan uw nieuwe website. Pas als de website in gebruik is komt u namelijk nog wel wat verbeterpunten tegen. Daarom biedt Webactueel altijd een kosteloze nazorg periode aan. In deze periode houdt u als klant uw website goed in de gaten en geeft u door wat nog gewijzigd dient te worden. Maar ook wij als professionals, scannen uw website regelmatig op foutjes en niet goed werkende functies. Hierdoor ontstaat pas een echt goed, kwalitatief sterk webdesign.

Hoe ontstaat een kwalitatief goede website?

Een website laten maken doet u waarschijnlijk niet zomaar en het kost altijd tijd en geld. Daarom is het belangrijk om eerst goed te weten wat u op uw nieuwe website wilt hebben staan, hoe deze eruit komt te zien en welke functies de website zeker dient te hebben. Daarom starten we het maken van een nieuwe website bij Webactueel altijd met een intake gesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. U komt bij ons in kantoor in Den Haag en tijdens een uitgebreid gesprek proberen wij uw wensen zo duidelijk mogelijk op papier te krijgen. Daarnaast zullen wij trachten om een brainstormsessie op gang te brengen om wellicht nog meer goede ideeën toe te voegen. Pas als alle informatie duidelijk is kunnen wij u een prijsopgaven doen en beëindigen we het gesprek. U gaat lekker naar huis en kunt rustig nadenken over ons aanbod.

Hoe lang duurt het maken van een nieuwe website?

Als u kiest voor Webdesign Den Haag bij Webactueel nadat wij het intakegesprek achter de rug hebben, dan kunt u erop rekenen dat u nieuwe website over ongeveer 2 weken klaar zal zijn. Dan nodigen wij u opnieuw uit voor een gesprek. Dit keer een evaluatie gesprek zodat we weten wat er de aankomende dagen nog aangepast dient te worden voordat de website helemaal klaar is. Onze fine tune periode begint Binnen enkele dagen kan uw nieuwe website online en kan het werven van nieuwe klanten beginnen!

https://webactueel.nl/