Breaking News

Hoe je in jezelf investeert door een opleiding verkoop

Door een opleiding te gaan volgen bij Fabius Opleidingen kun je jezelf verbeteren en je kansen op de arbeidsmarkt versterken. Zeker als je nog nooit een opleiding hebtr gedaan of nog niet de relevante diploma’s hebt behaald die je nodig hebt voor de functie die je graag zou willen doen. Je kunt onder andere de cursus verkoop gaan doen die je in 12 maanden opleid tot erkend verkoopmedewerker. In dit artikel lees je alles over deze opleiding en wat dit voor jouw toekomst kan betekenen.

Zonder vooropleiding naar de functie die je wilt

Als verkoopmedewerker kun je gaan werken bij een receptie of een showroom en beantwoord je vragen van klanten en geef je deze klanten adviezen. Dit kan zowel via de telefoon, het internet of in direct contact met de mensen. Je helpt dus met de verkoop van producten of diensten die jouw bedrijf biedt. Als dit je aanspreekt kun je zonder vooropleiding gaan beginnen aan de opleiding.

Wat je kunt verwachten in de opleiding

Binnen de opleiding van Fabius leer je allerlei gesprekstechnieken en hoe je om kunt gaan met klanten zodat je ze de allerbeste service kunt leveren. Je leer ook hoe je het beste je product kunt presenteren en hoe je argumenten maakt om producten te verkopen. In een jaar tijd word je part time opgeleid tot verkoopmedewerker. De opleiding is erg functiegericht dus je zult niets leren dat je niet daadwerkelijk nodig gaat hebben in het werk.

De toekomst van jouw carrière

Fabius heeft een slagingspercentage van meer dan 90%. Dus met een beetje motivatie is de kans op slagen ontzettend hoog. Daarnaast is er veel vraag naar goede verkoopmedewerkers en met een diploma van Fabius sta je goed in de arbeidsmarkt. Schrijf je vandaag nog in.