Dutch Labs
Image default
Winkelen

Zadelkrukkenshops met veel voordeel!

Veel voordeel in zadelkrukkenshops

Zadelkrukken en tabourets zijn verrijdbare krukken die je veel terug ziet op de werkvloer. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan beroepsgroepen zoals laboranten, baliemedewerkers, leraren, kappers, schoonheidsspecialisten en verplegend personeel. Ook in het MKB en kantoren worden de zadelkruk en tabouret regelmatig gebruikt.

Deze handige zitmeubelen tonen veel overeenkomsten en worden dan nog weleens met elkaar verward. Hieronder zetten we de product kenmerken van beide modellen krukken op wielen nog eens voor u op een rijtje.

Ergonomische zadelkruk

Een zadelkruk wordt meestal gebruikt als men regelmatig en/of langdurig in een zelfde houding moet werken. Door de ergonomische vormgeving van de zadelzitting kom je te werken in een natuurlijke en gezonde houding en kan dus veel nek- en rugklachten voorkomen.

Naast de standaard uitvoering is er ook een zadelkruk met rugleuning verkrijgbaar. Deze ondersteunt de actieve zit en wordt door veel mensen als zeer plezierig ervaren. Let er bij deze modellen wel op dat de rugleuning zeer dicht op de zadelzitting is geplaatst en onafhankelijk in hoogte verplaatst kan worden. Dit is zeer belangrijk voor de juiste zithouding.

Comfortabele tabouret

Een tabouret heeft veel overeenkomsten met een zadelkruk. Zo is ook deze verrijdbare kruk uitgevoerd met een gasveer waarmee je de zithoogte kunt bepalen en bestaat de base uit een vijfpotig voetkruis met soepel lopende zwenkwieltjes. Om je gemakkelijk en eenvoudig tijdens je werkzaamheden zittend te verplaatsen is het belangrijk om een niet te breed voetkruis te hebben. Dit omdat je onderbenen tijdens het verrijden in contact kunnen komen met het (te brede) voetkruis. In de regel is een base van 50 centimeter de beste diameter om de kruk stabiel te houden en je makkelijk te kunnen verplaatsen. Essentieel verschil met een zadelkruk is de zitting. Bij een tabouret is de zitting rond en vlak van boven terwijl deze bij een zadelkruk de bekende ergonomische vormgeving heeft van bijvoorbeeld een paardenzadel. Een tabouret is een klein, handzaam en comfortabel zitmeubel die zeer geschikt is voor kortstondige werkzaamheden.

Gebruik van de kruk op wielen

Veel mensen hebben een hobby waarbij men langdurig moet zitten of in sommige gevallen juist veel moeten staan. Naast het professionele gebruik van een zadelkruk of tabouret is het ook bij dit soort activiteiten te overwegen om één van bovenstaande producten aan te schaffen. Laat je hobby niet de oorzaak worden van onnodige lichamelijke klachten zoals spataderen of nek- en rugklachten.

Zadelkrukkenshops

Voor dat u overgaat tot aankoop van een zadelkruk of tabouret is het verstandig om je te laten informeren over de juiste kruk op wielen voor uw omstandigheden. Het is van belang om de juiste keuze te maken en als de keuze op één van beide verrijdbare krukken is gevallen er wel éen aan te schaffen met de voor u juiste zithoogte zodat u optimaal gebruik kunt maken van een zadelkruk of tabouret.

Nu zijn er veel soorten en maten zadelkrukken en tabourets die u in allerlei prijsklassen kunt krijgen. Onze stelregel is een goede verrijdbare kruk hoeft niet duur te zijn. Kijk voor veel online voordeel bij de volgende specialisten.

Goedkopezadelkruk.COM

Goedkopetabouret.NL

Zadelkruk-Tabouret.NL

Zadelkrukkenshops van Tabouret Benelux!

 

http://www.tabouretbenelux.com/zadelkruk