Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Geef uw onderneming een boost met design horecameubilair

Horecameubilair is de manier om een frisse wind door uw bedrijf te laten waaien. Is uw huidige meubilair wat gedateerd, niet meer naar uw wensen of gewoon aan vervanging toe? Bij Lavigne vindt u een keur aan horecameubilair van vooraanstaande designmerken. Niet alleen voor uw café, restaurant of hotel kunt u hier terecht. Ook is er een groot aanbod aan bijvoorbeeld kantinestoelen en vindt u hier allerlei meubilair voor grotere evenementen. Zo is er bijvoorbeeld een ruime keus aan stapelbare stoelen en barkrukken, maar vindt u ook statafels en ander meubilair wat u gemakkelijk opbergt.

Service waar u op kunt bouwen

Als u horecameubilair koopt bij Lavigne, kunt u rekenen op een uitstekende service. Zowel voor als na uw aankoop helpt het team van Lavigne u graag met al uw vragen. Daarbij werken zij met een grote persoonlijke betrokkenheid en worden uw bestellingen met een stipte timing geleverd. Op de website vindt u het ruime aanbod aan tafels en zitgelegenheid. Maar om een volledig beeld te krijgen, is het altijd fijn het horecameubilair in het echt te zien. In de showroom in Zoutleeuw wordt u gastvrij ontvangen en bekijkt u op uw gemak alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Met projectinrichting door Lavigne bent u verzekerd van kwaliteit

Op zoek naar een partij waaraan u de inrichting van uw interieur uit handen geeft? Ook daarvoor bent u bij Lavigne aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring met projectinrichting en tientallen tevreden klanten, zijn zij de specialist waar u op vertrouwt. Met wat voor uitdaging u ook te maken heeft op het gebied van inrichting, het team van Lavigne zal u zeker verrassen met een interieurontwerp op maat. Voor elke smaak en elk budget heeft Lavigne een oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul op de website het contactformulier in of ga langs in de showroom in Zoutleeuw om al het horecameubilair te bekijken.

https://lavigne.be