Dutch Labs
Image default
Hobby en vrije tijd

Astrologie | Trouwdag is niet relevant

De heersende opvatting met betrekking tot modern huwelijk en astrologie van sterrenbeeld Weegschaal is dat beide individuen zeker een stellaire liefdesleven timing moeten hebben op het moment van de ceremonie omdat huwelijk altijd gelijk staat aan ware liefde.

Helaas is dit onjuist.

Keer op keer laten de resultaten van ons empirisch onderzoek met uitgebreide astrologie en numerologie van horoscoop Schorpioen zien dat het geval van een huwelijk tussen twee mensen bijna niets te maken heeft met hun individuele romantische timing of het succes van hun relatie.

We zijn ons ervan bewust dat onze mening hierover controversieel is, maar mensen vertrouwen erop dat we onze bevindingen eerlijk en objectief presenteren, in plaats van suiker te coaten met inspiratie en poëzie om de verkoop te verhogen.

Hieronder noemen we vijf van onze bevindingen met betrekking tot het huwelijk en uw romantische leven.

1. Liefdesleven timing, net als elk ander gebied van het leven (bijvoorbeeld financiële) is persoonlijk en uniek. Je collectieve timing, op een gegeven moment, is anders dan die van iemand anders.

Het zou uiterst zeldzaam zijn voor twee mensen om beiden een uitstekende timing te hebben op de dag van hun huwelijk. Bovendien hadden ze in dat geval waarschijnlijk slechter liefdesleven gekend eerder, toen ze elkaar ontmoetten (aangezien ze niet binnen enkele dagen na de eerste ontmoeting trouwen).

2. In tegenstelling tot wat u zult vinden bij populaire zoekopdrachten op internet, is het nutteloos om een ​​bruiloft op een gunstige dag te plannen. Er zijn geen goede dagen voor iedereen. Een veelbelovende dag voor u zou wel eens een onheilspellende dag voor uw partner kunnen zijn.

Het is een mythe die je uitdagend karma kunt overwinnen door iets op een bepaalde dag te beginnen. Persoonlijk karma is oneindig zwaarder dan de astrologie en numerologie van de uitverkiezing, wat inhoudt dat de gunstigste tijd wordt bepaald om iets te initiëren. Electional astrologie en numerologie zijn geweldig om je lot optimaal te benutten, maar ze zullen je niet toestaan ​​om je lot te ontwijken. Dus, de dag dat je je bruiloft vasthoudt, is eigenlijk niet van belang, behalve dat je van plan bent om ongebruikelijk weer of ander gedoe te vermijden.

3. Deze drie punten in de tijd zijn het belangrijkst in het onderscheiden van de bijzonderheden van een relatie: wanneer de twee individuen elkaar ontmoetten, wanneer ze met elkaar begonnen te daten en wanneer ze voor het eerst de daad deden.

Die data vertellen ons een enorme hoeveelheid informatie van sterrenbeeld Boogschutter, in combinatie met de uitgebreide astrologie en numerologie van de onderwerpen.

4. Je kunt je collectieve timing niet beter maken dan dat het is (door middel van “manifestatie” -technieken of andere manieren), maar je kunt er zeker van profiteren door de omstandigheden in je leven te bekijken. Stel dat je bijvoorbeeld heel blij bent met je match, maar ze is zo druk met haar carrière dat je niet veel quality time bij elkaar hebt. Het is aan jou om de tijd die je wel hebt samen te koesteren en te accepteren dat geen enkele relatie perfect is.

5. Iedereen heeft een uniek liefdesleven karma. Sommige hebben steile uitdagingen en aan de andere kant van het spectrum hebben anderen een levenslang, prachtig karma (hoewel dit zeer zeldzaam is). De meeste mensen bevinden zich ergens in het midden van het spectrum.

Ga je gang en ga trouwen of een verplichtingsfeest houden op de dag dat het het beste lijkt en besef dat de gebeurtenis van het huwelijk een verre tweede is van je intieme relatie.

We realiseren ons dat onze bevindingen je soms kunnen verleiden om het vertrouwen in je romantische leven te verliezen. Echter, als je naar binnen kijkt voor de kracht om eerlijk de uitdagingen aan te gaan, accepteer wat je niet kunt veranderen, haal het meeste uit je kansen en beschouw ze met oneindige dankbaarheid, je kunt een fatsoenlijk liefdesleven hebben, ongeacht je karma.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/