Dutch Labs
Image default
Hobby en vrije tijd

De smaak naar jouw eigen voorkeur

E-sigaretten vloeistof kun je inmiddels vinden in vel variaties. De meeste e-smokers beginnen met een tabakssmaak, het liefst één die het dicht komt bij de sigaretten die ze vroeger rookten. Dit is heel normaal omdat je aan deze smaak gewend bent. Verder kun je vele smaken vinden in kleine hoeveelheden. Hierdoor kun je andere smaken uitproberen zonder dat je gelijk grote potjes gaat kopen waar je de helft weg gooit. Op die manier kun je iets anders proberen en kijken of je dit lekkerder vindt.

De vele verschillende mogelijkheden

Eliquids kun je verdelen in verschillende categorieën. Fruit, tabak, menthol, dessert en andere zoete smaken. Het is uiteraard zeer persoonlijk welke nu bij jouw past. Verder zijn er verschillende fabrikanten die de e-liquid aanbieden. Ook per merk kan de smaak net verschillen. Dit kan zijn door het verschil in kwaliteit en de toevoegingen die ze gebruiken. Wil je dus echt zeker weten welke nu het beste bij je past, ga dan op zoek naar proef samples. En wanneer je één hebt gevonden waar je blij van wordt dan kun je daar een grotere pot van aanschaffen. Maar wees niet bang om te blijven proberen een andere smaak te vinden. Want door de jaren heen zullen er natuurlijk ook nieuwe smaken op de markt komen.

De juiste e-liquid voor jouw e-sigaret

Een belangrijke rol bij de keuze van een e-liquid is dikte van de vloeistof. Dit geeft invloed op welke mogelijkheden je hebt en welke e-liquid je kan kopen voor jouw e-sigaret. Wanneer je twijfelt of een e-liquid geschikt is voor jouw e-sigaret, dan kun je altijd kiezen voor 50/50 e-liquid. Dit soort liquid is namelijk geschikt voor ieder model. Wanneer een liquid niet geschikt is voor jouw model, dan zal je dit meteen merken. Bij niet optimaal functioneren kan het gaan spetteren waardoor de coil sneller kapot gaat.

https://wizzits.com/e-liquid/