Dutch Labs
Image default
Hobby en vrije tijd

Fosjoas K2 Elektrische Step – Onmisbaar in Mijn Kofferbak

  In mijn dagelijks leven is mijn Fosjoas K2 Elektrische Step een goede helper geworden.  IK gebruik hem om mee naar mijn werk te rijden op maandag morgen om het drukke verkeer en de files te vermijden.  Ik rijd er ook mee naar de gym na het werk.  Voor de rest van de tijd heb ik hem altijd bij in de koffer van mijn auto.  Hij is voor mij een grote hulp en dat wil ik met jullie delen.  Naar mijn mening hoort deze Fosjoas K2 Elektrische Scooter thuis in elke kofferbak.

Na het werk, nodigden enkele van mijn vrienden me uit voor een klein feestje en ik reed met mijn auto naar de afgesproken plaats.  Over het algemeen, is een drankje of twee de manier om in een feestmodus te komen.  Ongetwijfeld heb ik een glas wijn of twee gedronken, maar niet te veel.  Na het feestje was ik van plan een taxi naar huis te nemen, maar het was een drukke avond en ik zou te lang moeten wachten.  Aangezien mijn huis 3km veder is en ik niet dronken was, nam ik mijn Fosjoas K2 uit mijn koffer en reed ermee naar huis.  Op geen tijd was veilig en wel thuis.

Niet als andere transportmiddelen, biedt de Fosjoas K2 Elktronische Step een hoge veiligheid.  Eerst en vooral, houdt hij zichzelf in balans dankzij de toegepaste aerospace controle theorie, zachte software algoritmes en een gyrospcoop systeem.  Met andere woorden, ik kan hem besturen met mijn lichaamshouding.  Bijvoorbeeld, als ik naar voren leun, zal de step automatisch versnellen, terwijl naar achter leunen hem zal doen vertragen.  Belangrijker nog, de maximum snelheid van de scooter is 20km per uur.  Van zodra ik 20km per uur rijd, zal hij niet verder versnellen, ongeacht hoe hard ik naar voren leun, wat eigenlijk mijn veiligehid als bestuurder ten goede komt.  In ieder geval, als je een eigen wagen hebt net als ik, vergeet dan je Fosjoas K2 niet in de kofferbak te leggen.

Je kan deze Fosjoas K2 elektrische step online bestellen bij Monowheelkopen.be.  Gebruik de “Like and Share” functie op de website voor extra korting! Revolutionaire Prijs-kwaliteit verhouding op de Belgische en Nederlandse Markt!

http://monowheelkopen.be/product/fosjoas-k2-elektronische-step/