Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Foute kerstdagen gewenst

Kerst is een beetje plechtig feest altijd. Met Oud-en Nieuw gaat iedereen uit zijn plaatje en wordt een beetje tipsie van de bubbels en veel te dik van de bollen maar met kerstmis wordt er van je verwacht dat je in pak één aantreedt bij het familiediner. Terwijl je het liefst in je joggingpak verschijnt. En je nieuwe zwarte jurkje te strak zit. En je kostuum naar mottenballen ruikt.

 

FOUTE KERSTTRUI DAMES

 

Ugly Xmas heeft nieuws voor je. Het is verschrikkelijk hip om een zogenaamde foute kersttrui voor dames aan te hebben. Niet te verwarren met een kersttrui voor foute dames overigens. Zo’n kersttrui is behalve fout, grappig, lelijk, stoffig en veel te kleurig namelijk wel heel lekker om te dragen. Wil je een tikkie aantrekkelijk overkomen doe je er maar een pittig rokje onder aan. Succes verzekerd. En wil je uitbuiken na het diner koop je je foute kersttrui voor dames, oftewel je christmas sweater, een maatje te groot zodat je een legging of ander lekker zittend broekje als onderstuk kunt dragen.

 

CHRISTMAS SWEATER

 

De rage van de foute kersttrui is overgewaaid uit de States waar de foute truien, en andere foute accessoires, een enorm succes waren en zijn. Misschien begonnen na de film Bridget Jones waar Mark D’Arcey zo’n christmas sweater aanhad, gebreid door zijn moeder nota bene. En er evengoed aanbiddelijk en erg goed uitzag trouwens. Dat zelf breien hoeft niet natuurlijk want bij Uglyxmas zijn ze er voor dames, heren en kids.

Zo fout, en daardoor zo leuk, als je ze wilt hebben. Lekker zittend, in alle kleuren, dessins en maten. Met rendieren, sterren, toeters, bellen, sneeuwmannen en bomen. Alles wat blijkbaar met kerstmis hoort, behalve het kerstkindje want dat zou namelijk pas écht fout zijn en een doorn in het oog van je schoonmoeder. Vast heel foute dagen gewenst!

 

https://www.uglyxmas.be

Gerelateerde artikelen

Camping in Brabant, een speelparadijs en andere voorzieningen

Wat doet een full serivce internetbureau voor u? | Zicht Online

Ergonomische Bureaustoel | Waar let je op? Voorkom rugklachten!