Dutch Labs
Image default
Hobby en vrije tijd

Je kent het wel..

Iedereen heeft het wel eens gezien, een waterpijp. Je hoeft hem nog niet eens ooit gebruikt te hebben om te weten dat het heerlijk is. De reputatie was een aantal jaren gelede niet al te best en deze had dan ook stevig te leiden onder de crisis. Maar inmiddels in de waterpijp terug van weggeweest en niet meer weg te denken van ieder huisfeestje. De charme van deze waterpijp dit hem deels in een vergelijkbare reden als de sigaret. Het gevoel dat het namelijk geeft. Los van de handeling die op zich al charmant genoeg is, is de rook, de manier waarop het geproduceerd wordt en alles er om heen bijna een sensuele bedoeling. Waterpijp roken is hier geen uitzondering op.

En dan hebben we het nog niet over de voorbereidingen gehad. De kooltjes voor een paar minuten lang verhitten op het gasfornuis, verdubbelen de voorpret bij iedereen die op het punt staat de delen in het plezier van het roken van een waterpijp. Dan de smaakjes uitzoeken, toevoegen, wat melk in het water. Hem opwarmen, de slangen en de schachten voorbereiden en pas na meer dan 10 minuten kan er daadwerkelijk gerookt worden. 10 minuten lang lijden zou je kunnen zeggen. Het duurt te lang en dat zorgt er voor sommige voor dat dat ding maar in de kast blijft staan.

Maar voor vele andere is het juist deel van de hele ervaring die je volledig laat ontspannen. Deel van de handeling die er voor zorgt dat de waterpijp zo populair is al die daadwerkelijk vandaag de dag daadwerkelijk is tegenwoordig in de tegenwoordige tijd van vandaag. En dan dus wat je er allemaal mee kan. Er bestaat fruittabak, er bestaat nicotine loze herbal tabak. Allemaal soorten die gezonder zijn dan reguliere tabak, er bestaan verschillende steentjes met aroma’s en werkelijk een oneindig scala aan smaakjes.

https://premium-hookahs.nl