Breaking News

Verwijder pijnloos ontsierlijke vlekken in je gezicht

Verwijder pijnloos ontsierlijke vlekken in je gezicht

In de media worden we allemaal gek gemaakt met het schoonheidsideaal van een stralende, egale huid. Helaas is de realiteit anders en hebben we allemaal wel last van vlekjes en oneffenheden in het gezicht. Deze verkleuringen kunnen we maskeren met camouflerende crèmes, maar daarmee ben je er nog niet vanaf. Om permanent van deze oneffenheden verlost te zijn, kun je verschillende stappen ondernemen.

Scrubben

Met een gezichtsscrub geef je een milde peeling aan je huid. De bovenste huidlaag wordt ontdaan van dode huidcellen die de oorzaak zijn van een doffe teint. Echter moet je heel vaak scrubben om ervoor te zorgen dat littekentjes en verkleuringen echt helemaal weg zijn. Helaas mag je maximaal drie keer per week je gezicht scrubben, omdat je anders je huid teveel beschadigd.

Schoonheidsspecialist

Bij een schoonheidsspecialist kun je de vlekken in je gezicht aanpakken met een chemische peeling of een laserbehandeling. Dit zijn behandelingen die behoorlijk ingrijpend zijn en ook redelijk prijzig zijn. Voor de meeste verkleuringen in de huid moet je een aantal keer zo’n behandeling ondergaan om maximaal resultaat te behalen.

Schoonheidskliniek

Bij diverse klinieken in Nederland worden behandelingen, zoals dermabrasie aangeboden. Deze behandelingen zijn pijnlijk en niet geheel zonder risico. Omdat je een verdoving krijgt of in sommige gevallen zelfs onder narcose gebracht wordt, moet je speciaal opgenomen worden voor een dagbehandeling in een kliniek. Deze opname is duur en wordt helaas niet vergoed door je zorgverzekeraar.

 

Pigmentvlekken crème

Je kunt de ontsierende verkleuringen in je gezicht ook te lijf gaan met een pigmentcrème. Een pigmentcrème, zoals Skinlight, bleekt de vlekjes zonder de huid te beschadigen. Deze behandeling is pijnloos en kun je zelf uitvoeren.

Wat is een zwangerschapsmasker?

http://www.zwangerschapsmasker.be/hoe-ontstaat-een-zwangerschapsmasker