Dutch Labs
Image default
Hobby en vrije tijd

Vogelpark Avifauna is een leuke bestemming voor een dagje weg met het gezin

Een dagje weg met het gezin is voor alle gezinsleden een leuke belevenis. Het is dan helemaal leuk als iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Daarom is Avifauna zo’n leuke bestemming met een dagje weg met het gezin. Er is namelijk voor iedereen wel wat te beleven. Naast het bewonderen van alle mooie vogels, is er ook volop mogelijkheid voor de kinderen om lekker te spelen. Zo is een dagje weg met kinderen bij het vogelpark een geslaagd dagje voor iedereen. Tijdens de voedermomenten leer je allemaal leuke feitjes over de vogels. 

Ontdek al de verschillende soorten vogels in het vogelpark

Er bestaan veel prachtige vogels en in het vogelpark kom je dan ook de mooiste soorten tegen. Van knalroze flamingo’s tot bijzondere neushoornvogels. Maar ook zeearenden, struisvogels, pinguïns en toekans wonen op het park. Sommige soorten kunnen alleen maar overleven in een ander klimaat dan Nederland, bijvoorbeeld een tropisch klimaat. Door de verschillende verblijven op het park, kunnen hier ook tropische vogels leven. En zo komt het dat je je tijdens het dagje weg met het gezin even in het buitenland waant. Bijvoorbeeld als jullie door de Tropenhal lopen of in de Oosterse tuin. 

Spelen en ontdekken tijdens een dagje weg met kinderen

Naast het ontdekken van alle mooie vogels én de halfaapjes die op het park wonen, is er ook volop de mogelijkheid om te spelen in de grote speeltuin. Verschillende elektrische attracties en een stoere jungle-rivier zorgen voor veel afwisseling. En zijn jullie hongerig geworden tijdens het dagje weg met de kinderen? Dan kunnen jullie in één van de drie fijne restaurants op het park genieten van een lekkere versnapering. Doordat het park elke dag geopend is, kunnen jullie er het hele jaar door terecht. Parkeer gemakkelijk en gratis bij het park en geniet van een gezellige dag voor jong en oud.