Dutch Labs
Image default
Hobby en vrije tijd

Voordelig een dagje weg

Heerlijke hotelovernachting bij Hotelletje de Veerman

Hotelletje de Veerman is in de eerste plaats nog altijd een hotel. Natuurlijk, het verhuurt ook appartementen en je kunt er arrangementen kopen om een overnachting to combineren met een mooie fietstocht, maar het gaat bij Hotelletje de Veerman nog steeds om het echte vakantiegevoel met een mooie hotelkamer. Hieronder lees je meer over de verschillende kamers van Hotelletje de Veerman. Kijk snel op uitjesaanbod.nl de leukste uitjes.

Soorten kamers

Net zoals bij ieder ander hotel kun je ook bij Hotelletje de Veerman verschillende soorten kamers vinden. Zo kun je in dit hotel de volgende kamers vinden:

  • Een tuinkamer met terras: Deze kamers zijn allemaal te vinden op de begane grond (je hoeft dus niet met de lift omhoog!) en zijn uitgerust met een eigen terras. De kamers kijken uit op de gemeenschappelijke tuin en je kunt zelfs een stukje van de Waddenzeedijk zien. Deze kamers hebben een flat screen TV, stoel, bureau, badkamer boxspringbedden.
  • Studiokamer: Voor mensen die liever iets kleins willen, is een studiokamer van Hotelletje de Veerman perfect. Je kunt er twee kleine bedden in vinden en een slaapbank. Er zit ook een heel klein keukentje in, een badkamer, zithoekje, TV, magnetron en koelkast. Wanneer je deze kamer kiest, zit er ook een ontbijt bij inbegrepen.
  • Zeezichtkamer met balkon:Voor een prachtig uitzicht kies je natuurlijk voor de kamer met uitzicht op de zee. Deze kamers zijn sfeervol ingericht en wanneer je op het balkon staat kun je de zee ruiken en zien. In deze kamer kun je een echt eilandgevoel ervaren. Deze kamers hebben een bureau, boxspringbedden, TV, stoel en badkamer. Het ontbijt is inbegrepen.

Vuurtorenkamer met balkon:Op de eerst een tweede verdieping van Hotelletje de Veerman kun je de vuurtorenkamers met balkon vinden. Deze kamers hebben een betoverend uitzicht over de duinen, het dorp en op natuurlijk de mooie vuurtoren van Vlieland. In de zomer heb je een romantisch uitzicht op de zonsondergang.

http://uitjesdeals.nl/