Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat zijn de voordelen van een AOV online afsluiten?

Steeds meer mensen kiezen voor het online afsluiten van een AOV. Dat komt doordat er een aantal voordelen bij komen kijken wanneer u zelf uw AOV online afsluit. In dit artikel leest u hier meer over. Wist u namelijk dat het u veel geld op advies-, bemiddelings- en afsluitkosten kan schelen, wanneer u kiest voor het online afsluiten van een AOV? U heeft dan namelijk niet langer te maken met een tussenpersoon of een verzekeringsadviseur. Het is wel belangrijk dat u zich goed inleest, wanneer u zelfstandig aan de slag gaat. Dan weet u zeker dat u de juiste AOV online afsluit, die ook echt bij uw situatie past.

Overal op voorbereid wanneer u een AOV online afsluit

De belangrijkste voordelen van een AOV online afsluiten via Veza Verzekeringen, zijn hieronder voor u opgesomd:

  • U kunt de AOV volledig naar uw wens samenstellen;
  • U ontvangt extra korting op uw zorgverzekering;
  • U ontvangt tips en handvaten om mogelijke arbeidsongeschiktheid te voorkomen;
  • U kunt voor een lagere premie kiezen door uw uitkeringsduur erop aan te passen;
  • U heeft recht op complete dekking tijdens beroepsarbeidsongeschiktheid;
  • U sluit uw AOV af tegen de beste voorwaarden van de verzekeringsmarkt.

Wanneer u dit leest, wordt u wellicht enthousiast over de mogelijkheid om zelf uw AOV online af te sluiten. Als u vragen heeft, kunt u altijd bij het assurantiekantoor terecht.

Veza Verzekeringen staat u bij op verschillende vlakken

Veza Verzekeringen staat haar klanten al meer dan 15 jaar bij met vakkundig en persoonlijk advies, op het moment dat zij een verzekering willen afsluiten. U kunt bij dit ervaren assurantiekantoor terecht voor zakelijke en particuliere verzekeringen en kunt bijvoorbeeld een AOV online afsluiten. Zeker op het moment dat u op zoek bent naar de beste prijzen, helpt Veza Verzekeringen u een stap in de goede richting te zetten. Zij werken namelijk met zeer uitgebreide vergelijkingstools, waarmee u altijd inzicht krijgt in het aanbod van meerdere verzekeraars. Ook ontvangt u een handige digitale polismap, als u ervoor kiest om een verzekering bij hen af te sluiten. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw verzekeringsgegevens, zonder een hele papierwinkel bij u thuis te hebben.

https://www.vezaverzekeringen.nl/