Dutch Labs
Image default
Internet

2 in 1 abonnement, internet en televisie

2 in 1 abonnement
Je bent wellicht wel bekend met het alles in èèn abonnement. Hierbij heb je telefoon, televisie en internet in èèn bundel voor een voordelige prijs. Deze constructie is nu al enkele jaren erg populair. Veel mensen willen echter geen vaste telefoonlijn meer. Mobiel bellen is de afgelopen jaren steeds goedkoper geworden en een vaste telefoon is eigenlijk overbodig geworden. Je wilt natuurlijk nog wel het voordeel van een bundel hebben. Daarom zijn er nu ook 2 in 1 abonnementen waarbij je internet en tv in je pakket hebt.

Internet en televisie
Dus je weet dat je internet en televisie wilt maar nu moet je nog kiezen wat voor soort abonnement je wilt. Denk er eens over na hoe snel je internet bijvoorbeeld moet zijn, langzamer internet is uiteraard goedkoper dan heel snel, er is uiteraard ook nog een middenweg. Wil je glasvezel of kabel, ook iets om over na te denken en of deze beschikbaar zijn op jouw adres. Ook op het gebied van televisie heb je veel opties. Je kunt kiezen voor veel verschillende zenderpakketten en extra betaalde zenders om bijvoorbeeld Eredivisie wedstrijden van voetbal live te bekijken. Ook wanneer je alleen een internet pakket wilt hebben kan je internet abonnementen vergelijken op Easyswitch.

Vergelijken via Overstappen.nl
Je kunt waarschijnlijk veel geld besparen door je pakket aan te passen en over te stappen maar waar begin je? Er zijn zoveel aanbidders en websites dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Op www.overstappen.nl kun je internet en tv vergelijken en gemakkelijk en snel zien wat voor jou het voordeligst is. Je vult alle vragen in en je ziet meteen welk pakket van welke provider het beste bij je past. Hier zijn niet alleen de beste aanbiedingen eenvoudig te vergelijken. De prijs is ook echt beter dan als je zelf bij de aanbieder van je keuze een pakket afsluit. Overstappen onderhandelt voor jou een betere prijs dan je zelf zou kunnen krijgen! Dit kan een besparing van wel 200 euro opleveren.

https://www.overstappen.nl/