Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Goed advies is noodzakelijk voor de aanschaf van een rollator

Voor het kopen van een rollator is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt, een rollator moet namelijk goed zijn omdat het toch deels te maken heeft met uw gezondheid. Omdat er verschillende mensen zijn bestaan er ook veel verschillende rollators. Elke rollator kan helpen op vlakken waar een andere rollator dit niet doet. Bij Rollz kunt u advies krijgen voor de rollator die u nodig heeft.

De rollators van Rollz

Rollz heeft een assortiment van vier rollators, deze vier verschillen erg van elkaar. Allemaal hebben ze een ander doel. De Rollz Flex is voor boodschappen, de Rollz Motion (Performance) is om lange stukken te lopen en de Rollz Motion Rhythm is voor mensen met bijvoorbeeld Parkinson.

Rollz Flex

Op de Rollz Flex zit een boodschappentas, daarom is deze perfect om boodschappen mee te doen. Naast de boodschappentas is de draaicirkel ook heel klein, er kan dus makkelijk worden bewogen door de gangpaden in de supermarkt. 

Rollz Motion (Performance)

Deze rollator is erg geschikt voor het lopen van lange afstanden, deze rollator kan namelijk worden omgebouwd tot rolstoel. Dit biedt u de mogelijkheid tijdens het wandelen uit te rusten, wanneer u met iemand anders bent kunt u ook nog geduwd worden. Op de Rollz Motion Performance zitten banden gevuld met lucht, dit zorgt ervoor dat er over ruiger terrein heen gereden kan worden. Hier zitten dan ook schokdempers in om dit aangenaam te maken. Hierdoor kunt u nog steeds naar het bos.

Rollz Motion Performance

De Rollz Motion Performance is speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson of een andere aandoening. In deze rollator zit een systeem die ervoor zorgt dat het loopritme behouden wordt, ook biedt deze rollator genoeg steun voor als u uit balans raakt. Deze rollator is ook in te stellen met de bijbehorende app.

 

Gerelateerde artikelen

Beginnen met rijlessen

Het belang van veilig bestanden versturen

De tuin van jouw dromen