Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Badkamer

De badkamer is een plek waar u stiekem veel tijd in door brengt. Elke ochtend een douche nemen voor het werk, elke ochtend en avond uw tanden poetsen en in de spiegel van de badkamer fatsoeneert u uzelf voordat u de deur uit gaat. Het is daarom fijn als u het niet erg vindt om tijd door te brengen in uw badruimte. Dit doet u natuurlijk alleen als u een badkamer heeft die u zelf mooi vindt en waarvan u denkt dat andere deze ook mooi zullen vinden. Hebt u zo’n ruimte niet? Dan wordt het misschien wel eens tijd om het besluit te nemen om tot een verbouwing over te gaan en een bouw- of klusspecialist voorbij laten komen om de verbouwing te beoordelen. Maar voordat het zo ver is kunt u zich eerst laten inspireren en de mogelijkheden die u wenst om laten zetten in een 3D tekening die haarfijn de details aan het licht brengen.

Nieuwe badkamer ontwerpen

Iedereen heeft wel eens badkamers gezien op foto’s of in films die zij later ook in hun huis willen hebben. Denk hierbij aan een ruime badruimte met een mooi vrijstaand bad en mooie wastafels aan de muur. Natuurlijk is dit niet voor elk huis weggelegd, maar ook in uw huis kan er een mooie badkamer ontworpen worden. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt natuurlijk ook langs gaan bij een showroom met sanitair of online oriënteren en een ontwerp in 3D aanvragen. Als u de afmetingen opgeeft, kunnen zij voor u een mooie badruimte in elkaar steken. U geeft uw wensen aan (bad, douche, toilet etc) en zij zullen voor u een prachtige badkamer ontwerpen. Hier is Bad & Design de juiste specialist voor met enorm veel online badkamerideeën. Met deze inspiratie kunt u zich prima oriënteren terwijl zij voor u aan de slag gaan en de ‘andere’ badkamer voor u ontwerpen. Optimaal gebruik makend van de beschikbare ruimte om een verrassend en vernieuwend ontwerp neer te zetten.

 

De badruimte inrichten

Als de badkamer ontworpen is moet deze natuurlijk ingericht worden. Gelukkig is er veel keuze binnen sanitair en in verschillende prijsklassen. Zo is er voor elk budget het juiste en mooiste sanitair uit te zoeken. Als u moeite heeft met het inrichten van uw badruimte, doe dan wat ideeën op bij vrienden of kennissen of ga eens langs bij een badkamershowroom. Er zijn talloze ideeën te vinden voor uw ruimte, u moet ze alleen in komen zien op de online badkamerinspiratie pagina van Bad & Design. Eenvoudig online uw ontwerp aanvragen en het ontwerp op uw computer in 3D en 360 view bekijken. Zo zult u zeker de badkamer van uw dromen kunnen samenstellen!

http://www.badendesign.nl/