Breaking News

Dutchlabs

Voordelen rieten dak

Als je door verschillende villa wijken rijdt in ons land en dan voornamelijk in de welbekende randstad kom je zo nu en dan huizen tegen die beschikken over een rietendak. Dit speciaal soort dak zorgt ervoor dat je huis er zeer chique en zeer sfeervol uit komt te zien tevens onderscheid je ook van de andere huizen die beschikken over gewone dakpannen. Vroeger was dit juist andersom toen was het juist zo dat dakpannen een teken van welvaart was en dat je het economisch goed voor elkaar had.

Het aanbrengen van een rieten dak levert een aantal financiële maar ook zeker duurzame voordelen op voor jou als consument maar daarnaast ook een aantal andere voordelen, hieronder zullen een aantal voordelen van een rieten dak benoemd worden. Een dak van riet is een verrijking voor elk huis, et ziet er over het algemeen altijd prachtig uit en daarom wordt automatisch de waarde van je huis verhoogd ten opzichte van het gewone dak van dakpannen. Afhankelijk van de constructie van het rieten dak, geeft een rieten dak gebouwd op de ‘ouderwetse manier’ een goede ventilatie en is er minder sprake van condensvorming. Een rieten dak welke door een rietdekkersbedrijf met een gesloten constructie is gemaakt, het schroef dak kent daarnaast ook zeker vele voordelen. Doordat de warmte in het huis blijft hangen zal de energierekening automatisch teruggeschroefd worden, wat een positief effect heeft op de hoogte van je energiekosten.

Kortom op de langere termijn zal een rieten dak veel voordelen voor jou opleveren! Het is best een forse investering dus zorg ervoor dat het juiste rietdekkersbedrijf wordt ingeschakeld om het dak op een goede wijze te laten monteren. Aarzel niet langer en laat je informeren naar de mogelijks omtrent een rieten dak, Rietwerk is in ieder geval een geschikt bedrijf voor iedereen!

 

 

http://www.rietwerk.nl/