Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

De trend van nu: draadlampen

Draadlampen zijn de dag van vandaag heel erg in. Je komt deze trendy lampen tegenwoordig bijna overal tegen! Zulke draadlampen bestaan uit een frame van metaal of stof en ze zijn in heel wat verschillende kleuren te verkrijgen. Het aanbod bestaat uit zwarte, witte, grijze, bruine en cementkleurige lampen. Maar er zijn ook lampen verkrijgbaar in rosé goud en koperen uitvoeringen.

Een draadlamp is uiterst geschikt om je te helpen wanneer je je interieur een hippe en trendy uitstraling wilt aanmeten.

Voor het grootste assortiment aan draadlampen van het moment kan je alvast een kijkje nemen in de webshop.

Draadlampen 

Je ziet tegenwoordig steeds meer draadlampen. Maar wat is nu eigenlijk een draadlamp? Wel, een draadlamp is eigenlijk een waardige vervanger van een industriële hanglamp (zoals bijvoorbeeld de typische fabriekslampen). De draadlampen zijn echter compacter qua vorm en dienen meer als sfeerverlichting binnen jouw interieur.

De lampen zijn ideaal om boven een tafel te hangen en je hangt er best meer dan één (gezien het feit dat ze kleiner zijn). Wanneer je deze draadlampen ook nog eens op verschillende hoogten hangt, ontstaat er een leuk lichteffect dat iets wegheeft van een frame.

Draadlampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze bestaan in uitvoeringen van zowel plastic en metaal als draad. De vormen variëren van rond tot vijfhoekig. Draadlampen zijn open aan de zijkant en binnenin zit de lichtbron. Deze bevindt zich in het midden is dan ook goed zichtbaar.

Draadlampen online bestellen en betalen 

Tegenwoordig kan je bijna alles online bestellen en dat is voor de trendy draadlampen van hoge kwaliteit niet anders. Bij Draadlampen.nl kan je terecht voor het meest ruime en voordelige aanbod aan draadlampen. Je vindt er werkelijk alle soorten maten, kleuren en vormen om van jouw interieur een hippe, trendy of sfeervol interieur te maken!

Draadlampen.nl zorgt ervoor dat uw bestelling netjes en gratis bij jou thuis wordt bezorgd. Bestellen en betalen via de website kan via een beveiligde omgeving met iDeal, Mistercash of betaling achteraf.

Wil je één of meerdere artikelen eerst eens met je eigen ogen zien? Dat kan! Je bent van harte welkom in de Showroom ‘LichtXpert’ te Veenendaal. De medewerkers zullen je bijstaan met raad en informatie dankzij de jarenlange ervaring van onze verkoopafdeling. Deze is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid recht tegenover de winkel.

http://www.draadlampen.nl