Dutch Labs
Image default
Hobby en vrije tijd

Lockpick een slot open

Lockpicking opent je ogen voor de illusie van veiligheid.

We gebruiken allemaal een slot op onze deuren om s’nachts onze geliefden veilig te houden en overdag om onze bezittingen te beschermen. Nadat ik mijn eerste slot open had gekregen met de hulp van lockpicking keek ik al gelijk heel anders naar sloten. Ze geven namelijk meer een gevoel van veiligheid dan dat ze echt daadwerkelijk veiligheid bieden.

Sloten geven ons een veilig gevoel maar als iemand er in je huis wilt komen zijn er genoeg manieren om binnen te komen. Het is daarom belangrijk om meerdere lagen beveiliging toe te passen en niet alleen maar te vertrouwen op een slot.

Door je bewust te worden van de werkelijke veiligheid sloten bieden kun je een betere veiligheid bieden voor je huishouden.

Lockpicking maakt je handiger.

Het is hier vast wel eens overkomen dat je jezelf heb buitengesloten bij je eigen huis of auto. Het kan ongelooflijk vervelend zijn om er bij te staan en als een idioot zonder dat je aan de situatie kan doen.

Je bent dan volledig afhankelijk van een professionele slotenmaker.

Niet alleen kan het openen van een slot met een lockpick set je in deze situatie veel tijd en geld besparen maar het kan ook nog eens een ongelooflijke voldoening geven als je zelf je slot open kan krijgen.

Dit is ook erg handig bij vrienden of familie die je hiermee voortaan te hulp kan schieten.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/

Gerelateerde artikelen

Fosjoas K2 Elektrische Step – Onmisbaar in Mijn Kofferbak

Vrijgezellenfeest idee├źn voor een onvergetelijke dag

Beste acrylverf merken