Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Gladde traptreden? voorkom valpartijen met antislip rubber plakstrip!

IS JE TRAP ERG GLAD? PLAK DAN ONZE PLAKSTRIPS!

Heb je een gladde trap, of is de trap heel steil geplaatst met smalle treden, dan is het op en af lopen vaak erg gevaarlijk. Als je al eens een keer bent uitgegleden op zo,n trap dan is het logisch dat je dit steeds voorzichtiger gaat doen.

MAKKELIJK DOOR IEDEREEN AAN TE BRENGEN DOOR PLAKLAAG!

Zo,n trap is nu eenvoudig een stuk veiliger te maken door een rubber plakstrip van hoge kwaliteit en niet onbelangrijk, door iedereen eenvoudig is aan te brengen. Geen gedoe met een groefje in de traptrede frezen, maar eenvoudig plakken. De strip is 2mm dik en 28mm breedt en van zeer sterk materiaal gemaakt en daardoor super duurzaam.

SPECIAAL ONTWORPEN VOOR ALLE SOORTEN TRAPPEN

Heb je een houten trap, betonnen trap, of is je trap pas gerenoveerd en voelt te glad? dan is deze strip een perfecte oplossing. De strip is namelijk speciaal ontworpen voor trappen. De plaklaag aan de achterkant van de strip is zo sterk dat het super vast geplakt kan worden op de meeste harde ondergronden.

LEVERBAAR IN 4 MODERNE TINTEN IN RAL KLEUREN

De strip is leverbaar op een rol van 5 en 15 meter. Wordt verstuurd met brievenbuspost en heeft u snel in huis. De kleuren zijn van deze tijd zoals een warme kleur grijs en in de veel toegepaste kleur gebroken wit RAL 9010.

WAAROM DEZE STRIP

  • Door iedereen makkelijk aan te brengen.
  • Geschikt voor de meeste trappen.
  • De allerbeste kwaliteit voor langdurige veiligheid.
  • Binnen 2 dagen geleverd met brievenbus post.
  • 8 moderne tinten.

 

 

http://www.antisliprubbertape.com