Breaking News

Dutchlabs

Gietvloer kopen voor een scherpe prijs

Als u een gietvloer wilt kopen dan wilt u natuurlijk niet teveel uitgeven. Er zijn een aantal trucs die u kunt uithalen om een scherpe prijs af te spreken met de leverancier. Breng allereerst in kaart hoeveel vierkante meter de ruimte is waar de gietvloer moet komen te liggen. Hoe meer vierkante meters u afneemt, des te goedkoper de prijs per vierkante meter. Stel dat u 120 m2 afneemt, dan bent u per m2 minder kwijt in vergelijking tot een afname van slechts 25 m2. Gietvloer doe het zelf is ook mogelijk waardoor het natuurlijk nog een stuk goedkoper kan worden. 

Onderhandelen over de prijs

Koop de gietvloer niet direct voor de prijs die op het prijskaartje staat. Net als bij de aanschaf van een nieuwe keuken of badkamer kunt u onderhandelen over de prijs. Door goede onderhandelingstactieken toe te passen kunt u al snel 10% of 20% korting krijgen.

Groepskorting verzilveren

Veel mensen staan er niet bij stil, maar het is bijna altijd mogelijk om zogenaamde groepskorting te ontvangen. Heeft u kennis of mensen in uw familie die ook na zitten te denken over de aanschaf van een gietvloer? Als u met z’n allen tegelijkertijd een bestelling plaats, dan krijgt iedereen korting. Hoe meer mensen er mee doen, des te meer vierkante meters er afgenomen worden namelijk. Informeer daarom bij uw vrienden, kennissen en familieleden of er mensen zijn die mogelijk interesse hebben in een gietvloer. Volg deze gietvloer link en ontdek meer!

http://www.gietvloerzelfdoen.nl