Dutch Labs
Image default
Dieren

Dierenpaspoort vertalen

Wil je op vakantie of verhuizen naar het buitenland en wil je je huisdier meenemen? Dan moet je een dierenpaspoort hebben. Een dierenpaspoort is een document waarin heel veel informatie over je huisdier staat. Hierin staat bijvoorbeeld wat voor ras het dier is. hoe oud het is en wat voor vaccinaties het al gehad heeft. Dierenpaspoort is een Nederlandse document wat niet in alle landen wordt geaccepteerd, er zijn landen die informatie over de in enting van je huisdier willen maar ze willen dit in de lokale taal. In dit soort gevallen kan je de dieren paspoort laten vertalen. 

Wij hebben onze dierenpaspoort door deze vertaalbureau laten vertalen maar er zijn uiteraard veel meer vertaalbureau die het kunnen doen. Het is wel belangrijk dat je de dierenpaspoort door een beëdigd vertaalbureau laat vertalen, de vertalingen worden anders niet geaccepteerd door de instanties. 

Met een vertaald dierenpaspoort is het mogelijk om je huisdier naar bijna alle landen op aarde mee te nemen mits alles met e huisdier in orde is. Heel veel landen zijn erg huiverige met het binnen laten van dieren vanuit het buitenland aangezien deze dieren ziektes ziektebronnen met zich mee kunnen dragen die in het land niet voorkomen. 

 

http://www.vertaalbureau.co/