Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Houtverf Bestellen voor uw Houten Huis

Houtverf bestellen voor uw houten huis is niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. Het gaat hierbij immers niet om een blikje houtverf van een liter maar om blikken met tientallen liters. Daarbij is de keuze van de verf ook weer zeer belangrijk. Er zijn vele soorten houtverf met verschillende eigenschappen. Hierdoor kunt u uw huis heel persoonlijk maken met de verf die u wilt. Beter iets duurder en duurzamer dan na twee of drie jaar weer te moeten schilderen omdat er voor goedkope verf werd gekozen.

Welk type houtverf moet u gebruiken?
U kunt natuurlijk zelf houtverf bestellen voor uw houten huis. Als u de houtverf artikelen goed leest, kunt u een afgewogen keuze maken voor een bepaald merk en type houtverf. Daarna berekent u het oppervlak wat u gaat schilderen. Dit moet u verdubbelen; het is in het algemeen aangeraden twee lagen aan te brengen. Vergeet ook niet een lijstje te maken van de benodigde materialen. Want misschien moet het hout wel gerepareerd of geschuurd worden.Leest u ook het artikel over hoe u uw hout op houtrot kunt controleren.

Advies over houtverf Hebt u echter weinig ervaring met houtverf en het schilderen van uw houten woning, dan raden we u aan onze hulp in te roepen. Hout Coatings heeft de deskundigheid om problemen te herkennen die u wellicht ontgaan. Uiteraard kunnen wij ook effectieve oplossingen aandragen. Wij kunnen u ook eventueel adviseren over de kleurencombinaties. Kortom: laat u door Hout Coatings voorlichten over onderhoud van hout, en dan over houtverf bestellen, kleur en prijs.

De eenvoudige procedure is als volgt:
– U neemt vrijblijvend contact op met Hout Coatings.
– U maakt een afspraak voor een bezoek aan huis door een van onze specialisten.
– Onze specialist maakt een rapport op, onder andere over reeds gebruikte verfsoorten en eventuele      bouwtechnische gebreken of de gevolgen ervan (zoals houtrot).
– Samen neemt u de stand van zaken door.  
– In overleg met en door adviezen van onze specialist komt u tot uw keuze van de benodigde houtverf of verven.
– U kunt de houtverf bestellen.
– De houtverf kan thuis worden afgeleverd.
– U krijgt dan per email de factuur

Houtverf tips van de specialist
Door de grondige analyse van de beginsituatie kunt u gemakkelijker tot de juiste keuze komen, wat teleurstellingen later kan voorkomen. Deze procedure geldt zowel voor verven binnenshuis als buitenshuis. Daarin speelt uw eigen smaak natuurlijk een grote rol. Toch kan onze specialist uw tips geven, bijvoorbeeld inzake kleurstellingen en combinaties die uw huis binnen lichter kunnen maken, en buiten de vormgeving beter doen uitkomen of de harmonie met de omgeving versterken

Leest u ook deze nuttige houtverf artikelen:
houten huis kopen en de houtverf
Wanneer buiten uw hout verven?

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06-26839279
of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist Martijn Frie voor Hout Coatings ©