Dutch Labs
Image default
Eten en drinken

Hoe werkt een elektrische sigaret?

Je ziet ze steeds vaker, maar hoe werkt een elektrische sigaret previes? Ben jij een elektrisch roker en wil je weten hoe jou e sigaret werkt? In dit artikel geven we duidelijkheid.

Je hebt e sigaretten in verschillende vormen en maten, er is een ding wat ze allemaal gemeen hebben: Alle elektrische sigaretten werken hetzelfde. In principe zijn ze op te delen in 2 groepen:

E-sigaret met atomizer

De elektrische sigaretten met een atomizer worden voorzien van een vaste vulling. Dit patroon wordt een atomizer genoemd. In dit patroon bevinden zich watten welke gevuld zijn met liquid. De sigaret is voorzien van een verdamper die door de batterij wordt geactiveerd. Zodra de batterij aangaat (als je de sigaret gebruikt) wordt de liquid in de watten verdampt. Zo komt er ‘rook’ vrij welke je inhaleert.

E-sigaret met clearomizer

De elektrische sigaret met een clearomizer werkt in de basis hetzelfde als de atomizer. Er is een (navulbare) tank in de e sigaret welke gevuld is met liquid. Dit keer heet het systeem wat de liquid verdampt een coil

Welke e-sigaret kiezen

Er zijn ontzettend veel verschillende varianten te koop. De beste s-sigaret kiezen kun je doen op basis van jouw wensen qua kosten en gebruik

Navulbaar

Een belangrijk punt bij het kiezen van een e-sigaret is hoe lang de vulling mee gaat. In de meeste webshops wordt dit duidelijk aangegeven. Daarnaast zijn er veel modellen waarbij je de vulling zelf kunt bijvullen. In de meeste gevallen is dit goedkoper dan het gebruik van patronen of wegwerp sigaretten.

Batterijen

Naast de vulling van de e-sigaret is de batterij van belang. Zonder batterij kan de liquid niet worden verdampt en kun je de sigaret niet gebruiken. EGO is een goed merk voor langdurig gebruik. Ook de nieuwe modellen van 510 zijn goed in kwaliteit en gaan lang mee. Je kunt natuurlijk zelf kijken welk model het beste bij je past en een aantal sigaretten proberen.

Elektrische sigaar

De e-sigaar wordt steeds populairder. Dit is in principe een elektrische sigaret in de vorm van een sigaar. Doorgaans hebben deze sigaren dezelfde werking en smaken als de normale sigaret.

Elektrische sigaret kopen

Op zoek naar de beste e sigaret? Bekijk nu www.bestesigaret.nl voor alle informatie over elektrisch roken.

http://www.bestesigaret.nl