Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Al uw creatieve ideeën zijn welkom bij dit verpakkingsbedrijf

Iedereen weet wat een mooie en goede verpakking kan betekenen voor de verkoop van een product. Wanneer u zelf door een winkel loopt, merkt u dat bepaalde producten u meer aanspreken dan anderen. Dit kan vaak al te maken hebben met de verpakking. Een mooi ontwerp of een verzorgde uitstraling zorgen ervoor dat u als klant kan vertrouwen op een bepaald product. Als ondernemer wilt u uiteraard niets liever dan dat uw eigen product van deze voordelen geniet. Als u dit soort verpakkingen wilt samenstellen, doet u het liefst beroep op een gecertificeerd verpakkingsbedrijf. Kies daarom voor Milpak, een Belgische onderneming gelegen in het West-Vlaamse Kruishoutem.

Het beproefde recept

Het gespecialiseerde verpakkingsbedrijf Milpak levert sedert 1987 verpakkingen op maat van hun klanten. De Belgische, Nederlandse en Franse klanten rekenen op een bijzonder flexibele dienstverlening waarbij de visie van de klant centraal staat. Zo gaan zij graag eerste met u in gesprek en luisteren ze naar uw wensen. Heeft u misschien een verpakking gezien waar u zelf van onder de indruk was? Wat voor patroon of ontwerp had u reeds in gedachten? Deze ideeën bundelen de medewerkers van Milpak tot een geheel en op basis hiervan leveren zij adviezen en verlenen informatie over de meest gangbare opties. Zo kunt u denken aan flowpacks, dosiszakjes of pillowpacks. Deze worden dan uiteraard uitgerust met de nodige folies of speciale verpakkingsvereisten waaraan uw producten moeten voldoen.

Een totaalpakket staat voor u klaar

Als u tot een consensus komt met dit verpakkingsbedrijf, dan moeten de productie en het transport nog verzorgd worden. Daar zorgt Milpak maar al te graag voor. Hierin staan natuurlijk uw voorkeuren opnieuw op de eerste plaats. Zo kiest u ervoor om het transport van de verpakkingen zelf te regelen of in de handen van de medewerkers van Milpak te laten. Wat u ook kiest, de ultieme verpakking voor uw product wacht op u bij dit gespecialiseerde verpakkingsbedrijf.

https://milpak.be/