Dutch Labs
Image default
Financieel

De Prepaid creditcard is voor iedereen

Het aanvragen en het gebruiken van een creditcard gaat vaak niet zonder slag of stoot. Voordat je überhaupt een creditcard mag aanvragen, moet je aan verschillende eisen voldoen. Je moet genoeg verdienen om de kaart te kunnen aanschaffen en je mag niet bekend staan bij de BKR. Bovendien moet je een lopende rekening hebben bij een Nederlandse bank, minimaal 18 jaar zijn en beschikken over een paspoort of rijbewijs. Ook moet je bij de aanvraag veel gegevens invullen. Je moet je bankrekeningnummer prijsgeven en veel persoonlijke informatie vermelden bij je aanvraag. De aanvraag van een Prepaid creditcard is veel eenvoudiger. De voorwaarden voor de aanschaf zijn veel minder streng. Er vindt geen BKR toetsing plaats en je hoeft niet te voldoen aan bepaalde eisen als het aankomt op je inkomen. Omdat je zelf geld moet opladen op de Prepaid creditcard, kun je immers nooit meer uitgeven dan je hebt en kan de kaart gewoon verstrekt worden. Het is dus een creditcard voor iedereen. Bij de aanvraag hoef je zelfs geen rekeningnummer op te geven. Ook blijf je bij het doen van betalingen anoniem, je hoeft geen persoonlijke gegevens op te geven bij je aanvraag.

Makkelijk opladen en betalen
Zoals gezegd moet je bij een Prepaid credit card zelf geld opladen. Je zet het geld makkelijk op je kaart, bijvoorbeeld door een betaling met iDeal. Vanaf dat moment kun je je creditcard overal gebruiken. De Prepaid creditcard werkt hetzelfde als een gewone creditcard. Je kunt er dus ook in heel de wereld betalingen mee doen. Wanneer je de kaart koppelt aan je bankrekening, kun je overal ter wereld makkelijk geld via je bank op je kaart (laten) zetten. Je betaalt niets voor deze transacties en je kunt zowel online als offline betalingen doen met je Prepaid creditcard.

Grote beschikbaarheid
Inmiddels is de Prepaid credit card zo bekend, dat hij op veel plaatsen aan te vragen is. Er zijn dan ook diverse aanbieders van Prepaid creditcards, niet alleen de gevestigde aanbieders van creditcards. Iedere aanbieder heeft zijn eigen voordeeltjes. Er zijn aanbieders die een extra verzekering aanbieden, andere aanbieders geven je een cashback mogelijkheid. Je kunt je keuze voor een aanbieder maken op basis van de eisen die je stelt aan je kaart. De ene persoon gebruikt de kaart immers voor andere zaken dan de andere persoon.

https://plus.google.com/+IetsdoenofferteNl