Breaking News

Dutchlabs

Incassobureau Renkum

Klik hier voor incassobureau in de regio Renkum: Van Loon Incasso Advocaten! Zo zag de advertentie eruit die ik van de week op internet tegen kwam. Ik was inderdaad op zoek naar een incassobureau in Renkum voor mijn eigen bedrijf. Ik ben een groothandel en verkoop verschillende soorten kleding, die ook eventueel gebruikt kunnen worden als werkkleding, maar ook gewoon in grote hoeveelheden verkocht kunnen worden bij ons om vervolgens weer door te verkopen in een eigen winkel.

Nu hebben wij een nieuwe klant die graag een grote bestelling wil maken en dus wordt dat een grote omzet voor ons, maar ook misschien een groot verlies als diegene uiteindelijk niet kan betalen. Normaal gesproken heb ik altijd een gevoel bij iemand en dat klopt ook meestal, maar nu weet ik echt niet wat het beste is om te doen.

Debiteuren check

Daarom willen wij een debiteurencheck doen. Dat houdt in dat wij het incassobureau in Renkum inschakelen dat ons helpt om er achter te komen wat de situatie van onze nieuwe potentiële klant is. Op die manier kunnen we bepalen of een juridische procedure wel zinvol is. Je wilt natuurlijk geen zaken doen met iemand die uiteindelijk niet kan betalen, en jij dus in de min staat met allerlei openstaande facturen. In dat geval kan een incasso bureau ons kunnen helpen om iets te voorkomen in plaats van later het “genezen”. Bovendien kost ons een debiteuren check veel minder dan incasso inschakelen voor onze openstaande facturen.

Incassobureau Van Loon

Incassobureau Van Loon heeft de optie debiteurencheck. Bij hen kan je voor een klein bedrag een verhaal krijgen over de klant met wie je zaken wilt doen. Zo kom je te weten maximaal kredietlimiet tot jaarcijfers van het bedrijf. Als je ook een advies nodig hebt of gewoon een deskundig incassobureau, check dan de website van incassoadvocaten.nl