Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Een selfstorage in Venray is erg flexibel

Wanneer je in de omgeving van Venray woont en je hebt tijdelijk een opslag nodig dan is de handige selfstorage in Venray misschien wel een goed oplossing voor jou. Niet alleen is deze oplossing heel betaalbaar, maar ook flexibel, service gericht en betrouwbaar! Het kan zijn dat je tijdelijk een opslag nodig hebt voor bijvoorbeeld een verzameling, een motor of een auto of vanwege een verbouwing of een verhuizing. De selfstorage in Venray worden voor je woning geplaatst en jij laadt alles in en laat de selfstorage in Venray weer plaatsen op de plek dat jij dit wilt. Je beveiligt de opslag met de daarvoor meegeleverde sloten.

 

Een abonnement afsluiten van de selfstorage in Venray

Je kunt de selfstorage in Venray gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen op het adres dat het beste voor jou uitkomt. Je kunt vragen of de opslag alvast geplaatst kan worden bij je nieuwe woning of dat deze in het depot wordt opgeslagen totdat jij de spullen weer nodig hebt en het abonnement opzegt en een retour aanvraagt via het formulier dat te vinden is op de website. De selfstorage in Venray wordt dan naar je huis gebracht waar je deze kunt uitladen en zo beëindig je dan weer het contract.

 

De kosten per maand

De selfstorage in Venray kost iedere maand zo’n zeventig euro, maar dat is ook afhankelijk van de grootte van de box. De boxen beginnen al bij een bedrag van 70 euro, maar daarvoor heb je dan nog geen 10 kubieke meter. Heb je een hele inboedel op te slaan? Dan is de box van 40 kubieke meter wel aan te raden. Wel neemt de prijs toe wanneer de ruimte vergroot. Geen gedoe met het huren van een busje, maar gewoon een mobiele selfstorage in Venray waar jij  je spullen opslaat tegen een scherp tarief!

 

 Gerelateerde artikelen

Het laatste ripple nieuws

Spullen kwijt bij opslagruimte in Amersfoort

Professionele koerier in Enschede nodig?