Dutch Labs
Image default
Beauty en verzorging

incognito als ooit tevoren

Naast ogen is het haar het gene dat een gezicht het meest karakteriseert. Dus als je dat verandert kun je er meteen als een compleet ander persoon uitzien.

Veel vermommingstechnieken hebben ook met dit principe alles te maken.

In Amerika is het al een veel gebruikte techniek en ook in Europa begint het haar doorbraak te krijgen die het verdient. Door het kapsel dusdanig te veranderen van kleur en model kunnen de dragers van het getransformeerde haar zichzelf soms niet eens herkennen. En het is op dit punt in de metamorfose dat ze het meest geschikt zijn voor incognito-operaties.

Veelgebruikte manieren om het haar een flinke verandering te geven is de nog reeds onbekende keratine behandeling. Deze behandeling maakt gebruik een combinatie technieken en stoffen die er voor zorgen dat het haar zacht wordt en makkelijker te behandelen is na slechts een paar uur. En het resultaat zit er in tot het bewerkte haar plaats heeft gemaakt voor nieuw gegroeid haar. Wat ook voor drastische veranderingen kan zorgen is de haarverlengingbehandeling. Wat hierbij de bedoeling is, is dat de extensions die worden aangebracht in het bestaande haar van de persoon die de metamorfose ondergaat voor een eventuele incognito operatie extra matten haar erbij krijgt. Door in het haar een extra mat of matten aan te brengen verandert de vorm van het model van het kapsel en daarmee de vorm van het gezicht. De resultaten zijn vaak schokkend, of dat positief of negatief is, is enkel aan de drager van het haar. Wij als buitenstaanders kunnen wel ons oordeel klaar hebben staan maar dat is van geen enkele toegevoegde waarde voor de persoon in kwestie. Het enige dat wij kunnen doen is er naar kijken. Veel meer dan dat doen is ook helemaal niet gewenst blijkt uit recent onderzoek.

https://glamouryourhair.nl