Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Printen doet u met KBA Metronic!

Hot foil printer is een van de diensten van KBA Metronic. U kunt zich afvragen hoe het te werkt gaat. Bij hot foil printen drukt de metalen plaat het te bedrukken ontwerp op het papier. Het resultaat is een sterk reflecterende foto met metallic uiterlijk. Hiervoor wordt een speciale hot foil printer gebruikt. In het algemeen biedt hot foil printing meer mogelijkheden, meer definitie en een mooiere glans.

Voor kwalitatief hoogwaardige productcoderingen, is de hotfoil techniek al decennialang een beproefd systeem dat zeer betrouwbaar, efficiënt en economisch is. HpdSYSTEM-printers bieden u behalve haarscherpe printresultaten ook een niet te overtreffen robuustheid en levensduur. Het assortiment van Koenig & Bauer Coding houdt met passende modellen voor alle toepassingen rekening met uw individuele coderingseisen en beschikbare ruimte.

Wij hebben verschillende codeersystemen bij KBA Metronic. Voor elke situatie hebben we wel een apparaat die geschikt is en aan al uw wensen voldoet. Via onze site kunt u gemakkelijk aangeven wat uw interesse gebieden zijn en gebaseerd daarop kunt u inzien welk apparaat het beste bij u aan slaat.

HpdSYSTEM nano is een van onze veel gebruikte printers. De hpdSYSTEM nano is ideaal voor het gebruik in verpakkingsmachines en etiketeer installaties met weinig plaats. HpdSYSTEM vario is ook een geliefd product bij onze klanten. De hpdSYSTEM vario kenmerkt zich door een hoge technische standaard en is zeer gemakkelijke te gebruiken. Een ander apparaat met hoge kwaliteit is de hpdSYSTEM magno. Met een printoppervlak van 50 x 80 mm is de warmdrukprinter hpdSYSTEM magno met name voor grote vlakken tot aan het randbereik van het product de juiste keuze. De hpdSYSTEM TR maakt indruk op dit gebied met zijn roterende drukwiel dat tot 8 symbolen per drukeenheid kan afdrukken. Met het hotfoil codeersystemen hpdSYSTEM moto kunnen banden binnen de productielijn reeds bij de productie nauwkeurig per positie worden gemarkeerd.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/