Dutch Labs
Image default
Bedrijven

De beste achteruitrijcamera sets voor u!

Wanneer je op zoek bent naar een achteruitrijcamera set ben je hier aan het juiste adres. Het veilig rijden met optimaal zicht begint namelijk bij een goed systeem. Daarom hebben wij verschillende systemen van de bekendste merken als VZ, SVEN, WAECO, MXN, Brigade en Orlaco op voorraad. Ook wanneer je een goedkope achteruitrijcamera set zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Van voordelige systemen die ideaal zijn voor incidenteel gebruik, tot professionele systemen voor dagelijks gebruik die alle omstandigheden glansrijk doorstaan. Wij hebben de beste achteruitrijcamera sets.

De SVEN 7″ Professional is een achteruitrijcamera set met haarscherp beeld en van echte topkwaliteit. Deze zeer robuuste en complete set voldoet aan vrijwel alle eisen en wensen die denkbaar zijn. Het premium merk SVEN weet hoe het kwalitatieve systemen moet ontwikkelen en produceren en toont dat ook met deze set wederom aan.

Een achteruitrijcamera installeren is niet ingewikkeld en kun je in de meeste gevallen gewoon zelf. Hiervoor plaats je de monitor en camera op de gewenste locatie in en op het voertuig en werk je de bekabeling netjes weg. Ook een achteruitrijcamera aansluiten op de elektrische bekabeling van het voertuig is over het algemeen niet ingewikkeld. Je kunt het systeem op verschillende plaatsen op de bekabeling aansluiten. De makkelijkste optie is om gebruik te maken van de sigarettenaansteker. Maar ook aansluiten op de bekabeling van het voertuig is als je een beetje handig bent zeer goed zelf uit te voeren.

De systemen zijn tegenwoordig zoals aangegeven echter ook vrij eenvoudig zelf te monteren en vragen geen uitgebreide technische kennis. De camera die vaak aan de achterkant van het voertuig gemonteerd wordt, heeft geen extra voeding nodig maar verkrijgt de voeding door de kabel die van voor in het voertuig (bij de monitor) naar achteren loopt. Bij de systemen wordt een handleiding meegeleverd met additionele informatie.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/